نقشه utm زمین کشاورزی

نقشه utm زمین کشاورزی

نقشه utm زمین کشاورزی توسط کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی تهیه می شود.اراضی کشاورزی معمولا دارای مساحت بزرگی می باشند. و حتما باید حدود مرزهای آن مشخص باشد. زیرا بر اثر عوامل طبیعی مثل شخم زدن یا سیل یا زلزله و… حدود مرزهای اراضی کشاورزی از بین می رود. و ممکن است املاک مجاور به حدود ملک تجاوز کنند. در این صورت برای جلوگیری از به وجود آمدن اختلافات ملکی،مالک می تواند. موقعیت دقیق ملک خود را با تهیه نقشه utm  زمین کشاورزی خود تثبیت کند. سپس اطراف ملک کشاورزی باید دیوار کشی شود. تا مرز های ملک مشخص شود.

روش تهیه نقشه utm

برای تهیه نقشه یو تی ام مالک می تواند به کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری یا امور ثبتی مراجعه کند. کارشناس برای تعیین موقعیت و حدود مرزهای ملک به طور دقیق،نقشه یو تی ام ملک را تهیه می کند.

روش تهیه نقشه یو تی ام به این صورت می باشد که کارشناس در محل ملک مستقر می شود. و با استفاده از تجهیزات و دستگاه های نقشه برداری مختصات گوشه های ملک را برداشت می کند. سپس مختصات ملک را به سیستم مختصات یو تی ام منتقل می کند.در این صورت موقعیت ملک تثبیت می شود.ملک دارای مختصات منحصر به فرد خود می شود.در این صورت کارشناس نقشه یو تی ام را تهیه و ترسیم می کند. و آن را مهر و امضا می کند تا دارای اعتبار شود.

هزینه نقشه یو تی ام زمین کشاورزی

هزینه تهیه نقشه یو تی ام زمین کشاورزی به بسیاری از عوامل از جمله مساحت زمین کشاورزی بستگی دارد.و هزینه تهیه نقشه یو تی ام زمین کشاورزی. طبق تعرفه ای که هرساله از طرف سازمان نقشه برداری کشور ابلاغ می شود، تعیین می شود. سازمان جهاد کشاورزی استان های مختلف جهت بررسی سابقه زراعی بودن  زمین. مالکین محترم را جهت تهیه نقشه یو تی ام از ملک خود و .همچنین جانمایی آن قطعه زمین بر روی چند دوره عکس هوایی به کارشناسان رسمی نقشه برداری ارجاع می دهند.

تهیه نقشه یو تی ام برای اداره جهاد کشاورزی

با توجه به این که اداره جهاد کشاورزی منبع رسمی استعلامات اراضی کشاورزی است.برای اینکار ابتدا اداره جهاد کشاورزی برای اطلاع از اراضی کشاورزی وضعیت کشت و کار را مورد بررسی قرار می دهد. که آیا اراضی در شمار اراضی ملی قرار می گیرد. یا با توجه به سابقه زراعت، اراضی در مالکیت اشخاص قرار خواهد داشت.

برای این که خلع ید مالکین اراضی کشاورزی به دولت واگذار نشود. و در شمار اراضی ملی قرار نگیرد. مالکین اقدام به تهیه نقشه یو تی ام زمین کشاورزی از ملک خود می کنند. و با تهیه نقشه جانمایی پلاک ثبتی با تفسیر عکس هوایی از قرار گرفتن. ملک خود در شمار اراضی ملی جلوگیری می کنند.

نقشه utm زمین کشاورزی

اخذ سند مالکیت زمین کشاورزی

کارشناسان پس از بررسی مدارک با حضور میدانی نقشه یو تی ام زمین کشاورزی تهیه می نمایند. که این نقشه هم شامل موقعیت دقیقی ملک در سیستم مختصات جهانی یو تی ام است. و هم شامل حدود اربعه و مساحت دقیق ملک است. در ادامه جانمایی ملک بر روی عکس هوایی ژئو رفرنس می شود. و در سیستم مختصات یو تی ام انجام و ممهور می شود. مالکین محترم می توانند با در دست داشتن این نقشه ها و عکس هایی که تایید شده است. جهت اخذ سند مالکیت ملک اقدام نمایند.

با بالاتر رفتن ارزش اراضی معمولا تقسیم قطعه زمین به قطعات کوچکتر امری اجتناب ناپذیر می باشد. لذا اکثر زمین های کشاورزی به صورت مشاعی می باشند. که طبق قانون جدید کاداستری کشور، در صورتی که بخواهیم سند قطعات کوچکتر را دریافت کنیم. باید نقشه یو تی ام به صورت همزمان برای قطعه مادر و قطعه مورد نظر مشاعی تهیه شود. بصورتی که موقعیت قطعه مشاعی بر روی قطعه مادر مشخص باشد. در صورت مشاعی بودن زمین،حتما اطلاع کافی از پلاک ثبتی و حدود اربعه و مساحت قطعه زمین مادر کسب نمایید. تا در هنگام برداشت زمینی همه چیز مشخص باشد .

کارشناس رسمی نقشه برداری با حضور میدانی. و بر اساس مدارک و اسناد موجود ملک در ابتدا به بررسی آن ها می پردازد. سپس در صورت منطبق بودن اسناد با وضع موجود ملک، اقدام به تهیه نقشه یو تی ام کشاورزی می نمایند. با استفاده از موقعیت ملک با به کارگیری ژئورفرنس کردن تصاویر هوایی اقدام به جانمایی می نمایند. و نظریه کارشناسی خود را تایید و ممهور به صورت مکتوب اعلام می دارند. و تحویل متقاضی می دهد.

سند تک برگ برای اراضی کشاورزی

برای دریافت سند تک برگی ابتدا باید مدارک مالکیت زمین کشاورزی را داشته باشید. که اغلب یا قولنامه یا سند مشاعی داشته باشید. که در صورت داشتن این مدارک باید از سند مالکیت ملک کپی بگیرید. و به همراه قولنامه و سند مشاعی را به همراه داشته باشید. در صورتی که سند مشاعی به نام متقاضی نباشد. باید وکالت نامه رسمی از دفتر اسناد ضمیمه مدارک خود نماید.

مدارک مورد نیاز زمین کشاورزی به کارشناس رسمی دادگستری نقشه برداری ارائه داده می شود. تا نقشه یو تی ام  را با بازدید از محل تهیه نماید. و نقشه یو تی ام را در قالب فایل به متقاضی تحویل می دهد.

بعد از داشتن مدارک فوق از تمامی مدارک ذیل اسکن بگیرید. و با فرمت jpg و یا png که حجم آن ها کمتر از ۱۵۰ کیلو بایت باشد را تهیه کنید.

مدارک لازم برای صدور سند تک برگی اراضی کشاورزی عبارتند از:

  • شناسنامه و کارت ملی متقاضی به همراه دو برگ کپی از آن ها
  • اصل و کپی قولنامه زمین کشاورزی
  • اصل و کپی سند مشاعی
  • نقشه یو تی ام زمین کشاورزی
  • پر کردن فرم گواهی تعیین مشخصات زمین کشاورزی
  • فیش واریزی برای درخواست سند به شماره حساب اداره ثبت اسناد در بانک ملی

مدارک فوق را به کافی نت یا دفتر اسناد رسمی تحویل می دهید. تا ثبت نام شما در سامانه صدور سند تک برگی اداره ثبت اسناد و املاک کشور انجام شود. درخواست پذیرش با تکمیل فرم آن انجام می شود. و شماره ورود به سامانه در اختیار متقاضی قرار خواهد گرفت.

تفکیک زمین کشاورزی

برخی از املاک دارای مالکیت مشاعی هستند. و مالکین آن درخواست تفکیک زمین کشاورزی خود را دارند. برای تفکیک اراضی کشاورزی مشاعی، باید درخواست تفکیک به اداره ثبت بخشی که ملک در آن واقع شده است. توسط مالکین ملک مشاع داده شود.

برای تهیه نقشه یو تی ام با توجه به درخواست تفکیک، طرح پیشنهادی تفکیک قطعه مادر. بر حسب تعداد مالکین و میزان مساحت مورد نظر مالکین مشاعی انجام می شود. و طبق طرح پیشنهادی تفکیک زمین انجام می شود. در تفکیک زمین حد و مرز بین قطعات انجام می شود.

تفکیک زمین کشاورزی

تفکیک زمین کشاورزی

این مطلب چه‌ اندازه برایتان مفید بوده است؟

امتیاز خود را ثبت کنید.

میانگین امتیاز: 0 / 5. تعداد رأی: 0

تاکنون امتیازی ثبت نشده. اولین نفر باشید 🙂

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما